Bucurestiul asaltat de spanioli…

Mi-a placut sa ma plimb prin centrul istoric al Bucurestiului in ultimele 2 zile. Atmosfera a fost foarte faina, oamenii deschisi si simpatici, priviri calde, cantece, steaguri si multa bere – Timi mai ales :).

Am socializat mai mult cu 2 spanioli – suporteri Athletic Bilbao – care sunt pentru prima data in Bucuresti si carora le place foarte mult stilul nostru. Ziceau ca nu au apucat sa viziteze mai nimic din cauza lipsei de timp, dar spera sa revina la vara. Erau cu o gasca mare de suporteri, unii dintre ei sustinatori ai echipei adverse – Atletico Madrid. M-a surprins faptul ca oamenii astia pot sa petreaca impreuna, sa socializeze si sa zambeasca fara a lasa preferintele sportive sa intervina intre ei. Sunt prieteni inainte, in timpul si dupa meci, doar ca scandeaza lozinci diferite si poarta alt fel de fulare si tricouri.

Per ansamblu, am vazut oameni din toate categoriile si de toate varstele si toti aveau o sclipire in ochi – erau oameni de viata, oameni care se simt bine (si nu doar la meci, ci in general). A fost interesant sa vad stradutele Bucurestiului brazdate in alb si rosu, in sfarsit mi se parea ca traiesc intr-un oras viu.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ce se intampla in Bucuresti?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s