Un monument istoric e de astazi istorie… Nu va sinchisiti!

Hala Matache – subiect arzator printre ONG-isti in ultimii 3 ani.

Hala Matache – monument istoric de  clasa B

Hala Matache – construita in 1887, avand acoperisul realizat pe structura metalica – una dintre primele astfel de structuri din Romania.

Hala Matache – simbol al unei comunitati negustoresti

Hala Matache – asa-zis focar de infectie

Hala Matache – asa-zis obstacol in vederea realizarii proiectului megaloman al lui Oprescu (=Ceausescu)

Urmeaza un scurt mesaj pentru toti prostii care sar in sus de bucurie ca Hala Matache se demoleaza in aceste momente, pentru toti idiotii care nu vad nimic mai mult decat o zona plina de tigani care trebuie curatata cu buldozerul, pentru toti retardatii care il venereaza pe boul de Oprescu si care viseaza cot la cot cu el bulevarde cu 1000 de benzi pe sens si autostrazi care sa le treaca prin dreptul geamului si pentru multi alti incuiati care nu vad adevarata problema.

Adevarata problema in aceasta situatie nu mai este hala – o cladire care a ajuns infecta si darapanata tot in urma dezintereselorului autoritatilor – nu este nici macar comunitatea din zona – atat de marginalizata si condamnata in ultimii ani – ci o reprezinta ILEGALITATEA actiunilor boului de Oprescu si ale aparatului din subordinea lui. Adevarata problema este abuzul de putere si tupeul cu care a reusit sa sfideze 2 milioane de oameni. 

Este absurd, aberant, ilogic, stupid ca in 2013, intr-o capitala europeana sa se intample astfel de lucruri fara o reactie masiva din partea cetatenilor. M-asteptam sa iasa 50000 de oameni in strada si sa-l spanzure pe Oprescu in mijlocul Pietei Matache.

sursa foto: Casa Jurnalistului

sursa foto: Casa Jurnalistului

Cum e posibil ca in Bucurestiul asta sa existe atatia idioti care sa accepte asemenea ilegalitati facute pe fata!!? Adica nici macar nu se mai chinuie sa semneze un rahat de autorizatie de demolare?? “Ce mai conteaza… facem ce ne taie capul, oricum nu ne cere nimeni socoteala si nu ne trage nimeni la raspundere.”

Mie-mi fierbe sangele in vene si ma intreb cum pot altii sa doarma noaptea stiind ca inchid ochii si accepta ilegalitati si abuzuri de asemenea proportii. Chiar atat de retardati sunteti?? Serios… Mi-e greata, ma duc sa vomit.

Advertisements

3 Comments

Filed under Ce se intampla in Bucuresti?

3 responses to “Un monument istoric e de astazi istorie… Nu va sinchisiti!

  1. Categoric nu ai convins pe nimeni ca esti un lider si in consecinta sa te si urmeze in demersul asta sau in oricare altul folosind la adresa celor ce nu au aceleasi preocupari ca si tine cuvintele: “prosti, idioti, retardati, incuiati, idioti, retardati”. Ar trebui sa stii ca valoare mesajului se reduce la zero si nu este deloc asimilabila atunci cand ii jignesti pe cei pe care vrei sa-i convingi de ceva.
    Tu nu trebuie sa crezi ceea ce-ti spun eu. Excercitiul de a lasa un reply aici are mai mult valoare personala. Numai bine iti doresc in lupta ta continua cu sistemul!

    • Nu incercam sa conving pe nimeni, fiecare e liber sa creada si sa spuna ce doreste. Din pacate, fiecare e liber sa si voteze dupa cum considera. In acest post mi-am exprimat doar o frustrare personala alimentata de cele petrecute aseara.
      Voi continua lupta cu sistemul asa ca va multumesc.

  2. suntem atat de retardati incat continuam sa platim impozite pentru ca cei care ne administreaza viata sa primeasca salarii pentru ca… ne jefuiesc cu acte in regula si pentru ca isi bat joc de oamenii pe spinara carora traiesc…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s